Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2015, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEK STIGAO, A MOŽDA ODE: Kairat nudi milion za Zvezdinog novajliju

Tek što je odigrao jedan meč za Crvenu zvezdu, Idan Vered bi već mogao da napusti Beograd i preseli se u Kazahstan.

Naime, za krilo crveno-belih zainteresovan je protivnik srpskog tima u Ligi Evrope Kairat. Kazahstanci su spremni da izdvoje milion evra za Vereda.
- Naš trener je istakao da mu se sviđa vaš igrač sa brojem 11. Želimo da ga dovedemo u naše redove. Spremni smo da izdvojimo više od milion evra. Gospodo, vi ste na potezu – stajalo je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u ponudi Kairata.
Tim iz Almatija je danas napravio sportski gest kada je Zvezdi poslao telegram saučešća povodom smrti Gorana Gogića, člana šampionskog tima crveno-belih.
The post TEK STIGAO, A MOŽDA ODE: Kairat nudi milion za Zvezdinog novajliju appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kajrat nudi milion evra za igrača Zvezde

Izvor: B92, 04.Jul.2015

Gazda kazahstanskog Kajrata spreman je da ponudi milion evra za fudbalera Crvene zvezde Idana Vereda, pišu Večernje novosti...Kajratu Boranbajevu dopala se partija je koju je Izraelac pružio u prvom meču kvalifikacija za Ligu Evrope i porazu crveno-belih 2:0 na stadionu Rajko Mitić...Vered je u...

Nastavak na B92...

IMA SE, MOŽE SE: Bogati gazda Kairata ponudio Zvezdi milion evra za novajliju

Izvor: Kurir, 04.Jul.2015

Kazahstanci su pobedili crveno-bele, a sada žele da im uzmu Idana Vereda..Fudbaleri Crvene zvezde razočarali su na premijeri nove sezone kada su kao domaćini izgubili prvi meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope od kazahstanskog Kairata - 0:2. Ipak, ako je nešto bilo dobro tog četvrtka uveče...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.