Kairat nudio milion za Zvezdinog vezistu!

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kairat nudio milion za Zvezdinog vezistu!

Godinama unazad dešavalo se da "večiti" angažuju igrača protivničke ekipe koji se dobro pokaže u susretu dva tima. Ovoga puta situacija bi mogla da bude obrnuta pošto je Kairat zainteresovan za fudbalera Crvene zvezde.

Vicešampion Srbije loše je otvorio novu sezonu ali je na meču sa Kairatom moglo da se primeti da će pojedini igrači imati šta da pokažu u crveno-belom dresu u periodu koji seldi.

Posebno dobar utisak ostavio je Izraelac Idan Vered koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tek nedavno stigao u klub i još uvek fizički nije dovoljno spreman. Izvesno je, međutim da krilni vezista poseduje kvalitet i da bi mogao da donese dosta dobrog u ekipi Miodraga Božovića.

Dobra partija koju je prikazao u duelu sa kazahstanskim Kairatom nije ostala nezapažena pošto su bogati vlasnici kluba iz Almatija pokazali interesovanje za Izraelca.

"Večernje novosti" prenose da je vlasnik Kairata Kairat Boranbajev ponudio crveno-belima 1.000.000 dolara za Idana Vereda ali je odbijen bez dvoumljenja.

Bivši fudbaler Makabi Haife teoretski bi mogao da promeni sredinu još jednom u toku tekućeg prelaznog roka ali u Zvezdi trenutno ne pomišljaju na to da igrača kojeg su angažovali odmah preprodaju Kairatu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.