IMA SE, MOŽE SE: Bogati gazda Kairata ponudio Zvezdi milion evra za novajliju

Izvor: Kurir, 04.Jul.2015, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMA SE, MOŽE SE: Bogati gazda Kairata ponudio Zvezdi milion evra za novajliju

Kazahstanci su pobedili crveno-bele, a sada žele da im uzmu Idana Vereda

Fudbaleri Crvene zvezde razočarali su na premijeri nove sezone kada su kao domaćini izgubili prvi meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope od kazahstanskog Kairata - 0:2. Ipak, ako je nešto bilo dobro tog četvrtka uveče za crveno-belo, onda je to utisak da će Idan Vered biti veliko pojačanje.

Međutim, kvalitetima 26-godišnjeg izraelskog veziste zadovoljan je i gazda Kairata >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Boranbajev, koji je odmah poželeo da ga vidi u svojim redovima. Crvenoj zvezdi je ponudio milion evra za Vereda.

Međutim, teško je verovati da će se crveno-beli odreći pojačanja. Izraelac je upravo protiv Kairata debitovao za Zvezdu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.