SRAMOTA: Paok odbio predlog Olimpijakosa da se održi minut ćutanja za Marka Ivkovića!

Izvor: Press, 23.Nov.2014, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRAMOTA: Paok odbio predlog Olimpijakosa da se održi minut ćutanja za Marka Ivkovića!

Čelnici solunskog PAOK-a odbili su predlog Olimpijakosa da pre utakmice njihovih bude održan minut ćutanja, kako bi se odala pošta ubijenom navijaču Crvene zvezde Marku Ivkoviću.
Ivković ubijen nožem u sukobu navijača Crvene zvezde i Galatasaraja ispred dvorane Abdi Ipekči, u petak, uoči meča dva tima u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Evroligi, koji je završen pobedom turske ekipe od 110:103.
"Predložili su nam minut ćutanja 15 minuta pre utakmice. Nismo mogli da tako brzo donesemo odluku o ovako važnom pitanju, koje bi moglo da ima i političke implikacije", poručili su iz PAOK.

PROČITAJTE JOŠ:
ATAMAN SE KAJE: Moje izjave nisu bile na mestu, nijedan trofej nije važniji od života ljudskog bića!
Zvezda se oprostila od Marka Ivkovića: Svi smo poraženi što nema više tako mladog i dobrog čoveka!
OSVETA: Delije idu sa Olimpijakosom u Tursku?!
   
Sve utakmice turske lige ovog vikenda počehe minutom ćutanja, što je pokušao da iskoristi i Olimpijakos, čiji navijači gaje dobre odnose sa beogradskim crveno-belima.

Utakmica sedmog kola košarkaškog prvenstva Grčke zavšena je ubedljivom pobedom Olimpijakosa - 80:55.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PAOK odbio predlog Olimpijakosa

Izvor: Studio B, 23.Nov.2014

Čelnici solunskog PAOK-a odbili su predlog Olimpijakosa da pre utakmice njihovih bude održan minut ćutanja, kako bi se odala pošta ubijenom navijaču Crvene zvezde Marku Ivkoviću...Ivković je ubijen nožem u sukobu navijača Crvene zvezde i Galatasaraja ispred dvorane Abdi Ipekči, u petak, uoči...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.