Izvor: HotSport.rs, 20.Jul.2017, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPORT NA TV: Zvezda bije bitku za Prag, prenosi iz Švedske i Slovenije

Veliki broj mečeva kvalfikacija za Ligu Evrope je na programu danas, ali je za gledaoce u Srbiji jedan meč u centru pažnje, naravno reč je o duelu koji igra Crvena zvezda.

Crveno-beli su bili na korak do pobede u Pavlodaru, vodili su do 92. minuta kada je Dušan Anđelković neshvatljivo igrao rukom u svom šesnaestercu. Stefan Živković je poravnao na 1:1, te Irtiš danas u Beogradu ima čemu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da se nada. Naravno, srpski vicešampion je veliki favorit, očekuje se da preskoči ovu prepreku i zakaže sebi dva duela sa češkom Spartom iz Praga. Meč sa Irtišom igra se večeras od 20.30, a prenos je na prvom programu RTS-a.
To nije sve od prenosa mečeva kvalfikacija Lige Evrope. Na programu su još tri duela. Od 19 časova Sport klub prenosi duel AIK-a i Željezničara, a sat i 45 minuta kasnije duel Gorice i Panioniosa. Na drugom programu istog kanala je duel Domžalea i Valura.
Za noćne ptice na programu su i dva meča Gold kupa, a u četvrtfinalu igraju Kanada i Jamajka, kao i Honduras i Meksiko.
 

The post SPORT NA TV: Zvezda bije bitku za Prag, prenosi iz Švedske i Slovenije appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.