Dušan Alimpijević novi trener Crvene zvezde?

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jul.2017, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dušan Alimpijević novi trener Crvene zvezde?

Da li će 31-godišnji stručnjak preuzeti kormilo srpskog i jadranskog prvaka?

Potraga za naslednikom Dejana Radonjića i dalje traje, a izgleda da bi mogla da se završi u filijali iz Železnika. Prema još nepotvrđenim informacijama, Crvena zvezda je na pragu da imenuje dosadašnjeg trenera FMP Dušana Alimpijevića za novog šefa stručnog štaba.

O ovom scenariju dosta se šuškalo poslednjih dana po košarkaškim kuloarima, s tim da je bilo priče >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << o tome da Alimpijević nije spreman da prihvati funkciju koja mu se nudi. Mada, izgleda da je u međuvremenu ipak postignut sporazum. Novi pomoćnik 31-godišnjem strategu trebalo bi da bude proslavljeni košarkaški as i legenda Crvene zvezde Milenko Topić.

Alimpijević će u ruke uzeti vreo krompir i poneti veliko breme, s obzirom da je Dejan Radonjić iza sebe ostavio trijumfalni niz u regionalnim i srpskim okvirima, ali i određeni status na evropskoj košarkaškoj sceni.

Takođe, Crvena zvezda je ostala bez većeg dela tima iz prošle sezone, jer su Mali Kalemegdan napustili Luka Mitrović, Stefan Jović, Marko Simonović, Čarls Dženkins, Marko Gudurić, Nejt Volters, Dion Tompson, te da je Ognjen Kuzmić juče prošao medicinske preglede u Madridu i potpisao dvogodišnji ugovor sa Realom vrednim 1.200.000 evra. Crvenoj zvezdi će pripasti obeštećenje od 300.000 evra.

Zvezda bi takođe trebalo da prihoduje oko 584.000 evra od prodaje Džone Boldena Makabiju iz Tel Aviva.

Poslednjih sedmica su se u vezu sa Crvenom zvezdom dovodili Svetislav Pešić, Duško Ivanović i pomoćnik Janisa Sfajropulosa u Olimpijakosu, Milan Tomić.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.