ČEKAJUĆI TRENERA: Zvezdi stiže 900.000 evra za pojačanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2017, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČEKAJUĆI TRENERA: Zvezdi stiže 900.000 evra za pojačanja

Crveno-bele očekuje vrlo naporna sezona.

Crvena zvezda još nije rešila pitanje naslednika Dejana Radonjića, ali kako stoje stvari, najrealnija opcija u ovom trenutku je da kormilo preuzme mladi trener FMP-a Dušan Alimpijević. Crveno-beli se nalaze u nezgodnom momentu, početkom avgusta trebalo bi da počnu pripreme za narednu sezonu, a suludo bi bilo dovoditi pojačanja bez saglasnosti budućeg šefa stručnog štaba.

S obzirom na to da su propale varijante >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Milanom Tomićem i Svetislavom Pešićem, predsednik crveno-belih Nebojša Čović mogao bi, kako je najavio, da ukaže šansu mladom treneru (pročitajte OVDE), a Alimpijević je radom u Spartaku i FMP-u pokazao da u njemu čuči veliki potencijal. Pored Alimpijevića, nezvanično se „šuška“ da bi na klupu crveno-belih mogli da sednu Duško Ivanović ili Bogdan Tanjević, ali oni su već "stara kajla".

U iščekivanju dolaska novog trenera, crveno-beli će zvanično ostati bez Ognjena Kuzmića koji će postati član Real Madrida. Tim sa Malog Kalemegdana će dobiti obeštećenje od 300.000 evra, što je fiksna izlazna suma za centra koji je imao ugovor sa Zvezdom na još dve sezone.

Konačno, praznina u kasi biće popunjena i skoro izvesnim transferom Džone Boldena u Makabi, od kojeg će Zvezda inkasirati obeštećenje od 675.000 dolara ( 586.000 evra). Sa 886.000 evra od transfera Boldena i Kuzmića, crveno-beli će vraćati dugove, ali će i ostati novca za pojačanja, koja su u ovom trenutku u gustoj magli.

Izvesno je samo da će dres Zvezde naredne sezone nositi kapiten Branko Lazić, Nemanja Dangubić, Milko Bjelica, Petar Rakićević, Ognjen Dobrić i Boriša Simanić. Nedostaje, dakle, da se popuni još pola tima za maratonski ritam i blizu 100 utakmica u sezoni 2017/2018.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dušan Alimpijević novi trener Crvene zvezde?

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jul.2017, 08:11

Da li će 31-godišnji stručnjak preuzeti kormilo srpskog i jadranskog prvaka?..Potraga za naslednikom Dejana Radonjića i dalje traje, a izgleda da bi mogla da se završi u filijali iz Železnika. Prema još nepotvrđenim informacijama, Crvena zvezda je na pragu da imenuje dosadašnjeg trenera FMP...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.