Izvor: HotSport.rs, 11.Nov.2014, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPEKTAKL: Stanković u subotu igra poslednji meč za Crvenu zvezdu?

Po nekim najavama živa legenda srpskog fudbala Dejan Stanković bi u subotu mogao da odigra 115. meč za Crvenu zvezdu i njime se zvanično oprosti od igranja fudbala.

Naime, kako prenose Novosti veoma je moguće da će legenda kluba sa Marakane zaigrati u crveno-belom dresu i da neće biti asistent Andreji Stramaćoniju na klupi Udinezea. Dejan Stanković je još kada se opraštao od reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << istakao da bi voelo da odigra još jedan meč za Crvenu zvezdu i da se u njenom dresu oprosti od aktivnog igranja fudbala, a prijateljski meč srpskog tima i Udinezea je prava prilika za to. Ipak, za sada ni Crvena zvezda, ni Dejan Stanković nisu potvrdili ovu informaciju.
Miljenik Delija je u karijeri odigrao 114 utakmica za klub sa Marakane i postigao je 38 golova.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Dejan Stanković se u subotu oprašta od Marakane

Izvor: RTS, 11.Nov.2014

Gostovanje Udinezea na Marakani predstavljeno je kao prilika da srpski šampion, iz poznatih razloga lišen prilike da igra evropski fudbal ove sezone, odigra još jedan meč sa respektabilnim protivnikom. Međutim, ispostaviće se da će osim praktične, ovaj susret imati i vrlo važnu simboličnu funkciju...Naime,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.