Rajković: Više bih voleo da sam primio gol iz penala, a da smo postigli dva

Izvor: Blic, 13.Sep.2014, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajković: Više bih voleo da sam primio gol iz penala, a da smo postigli dva

Predrag Rajković je i na petoj utakmici ove sezone uspeo da sačuva mrežu Crvene zvezde, ali ovoga puta je imao najteži zadatak – odbraniti jedanaesterac. Mladom reprezentativcu Srbije to je i pošlo za rukom, no njegova ekipa je odigrala samo 0:0 u 5. kolu Superlige, na gostovanju Napretku u Kruševcu.

"Više bih voleo da sam primio gol iz penala, a da smo postigli dva, i na taj način osvojili tri nova boda. Naravno da mi odbranjen jedanaesterac dodatno daje na sigurnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i samopouzdanju, i trudiću se da i u narednim mečevima sačuvam svoju mrežu. Nismo igrali kao u prethodne četiri utakmice, ali smo i pored toga stvorili nekoliko prilika, Bosančić je pogodio prečku, ali lopta nije htela u gol. Ne očekujem da današnji kiks negativno utiče na ekipu, naprotiv, od narednog kola ćemo se truditi da ispravimo sve što nije bilo dobro, i započnemo novu seriju pobeda", izjavio je Rajković posle meča, a prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bosančić nezadovoljan kako mu je protekao debi za Zvezdu

Izvor: Blic, 14.Sep.2014, 00:15

Miloš Bosančić je mogao da na svom debiju za Crvenu zvezdu u zvaničnoj utakmici zatrese mrežu i donese svom timu pobedu. Ipak, prečka se isprečila na gostovanju Napretku (0:0), pa će novajlija u ekipi sa Marakane utakmicu pamtiti pre svega po nepovoljnom rezultatu..."Nisam zadovoljan rezultatom,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.