Radonjić ostaje u Crvenoj zvezdi

Izvor: B92, 28.Jun.2016, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić ostaje u Crvenoj zvezdi

Dejan Radonjić ostaće na klupi Crvene zvezde i u sezoni 2016/2017, saopštio je klub i stavio tačku na medijske spekulacije o odlasku trenera u Španiju.

Radonjić je na sajtu crveno-belih predstavljen kao "prvo pojačanje za novu sezonu", uz naznaku da je zaista otputovao u Španiju, ali ne na pregovore sa Laboral Kućom, već u Barselonu na redovan sastanak Evrolige i trenera evroligaških klubova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Trener sa najviše pobeda u dosadašnjoj istoriji kluba sa Malog Kalemegdana, insistirao je na ostanku u Beogradu, i pored interesovanja pojedinih klubova iz inostranstva, što je svojevrsno priznanje i KK Crvena zvezda Telekom koji je dvostruki uzastopni osvajač duple krune i redovni, i uspešni učesnik Evrolige", saopšteno je sa Malog Kalemegdana.

Radonjić je preuzeo ekipu 2013. godine, posle čega je uspeo da osvoji dve ABA i KLS lige, dva nacionalna kupa, kao i da dovede Zvezdu do Top 8 faze Evrolige.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.