Radonjić o slabim partijama Dženkinsa: Nije problem, biće bolji

Izvor: Sportal.rs, 20.Okt.2014, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić o slabim partijama Dženkinsa: Nije problem, biće bolji

Čarls Dženkins se nalazi u vrhu liste najplaćenijih igrača Crvene zvezde Telekom, ali Amerikanac na početku sezone ne pruža partije prema očekivanjima navijača.

Momak iz Bruklina je u prvih pet mečeva sezone (četiri u ABA ligi i jedan u Evroligi), beležio 17,6 minuta u igri, 9/25 šut za dva, 3/9 šut za tri, 5,8 indeks korisnosti u proseku po meču, pa je novinare zanimalo mišljenje trenera crveno-belih Dejana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Radonjića o formi američkog beka, koja, očigledno, nije sjajna.

- On je igrač koji se dokazao u prošloj sezoni i to što trenutno ne igra na nivou na koji nas je navikao ne predstavlja opterećenje. Čarls je izvanredan momak koji vredno trenira i očekujemo da vrlo brzo bude onakav na kakvog smo navikli. Uostalom, bolje je da sada bude ovakav, u nizu pobeda, nego u drugoj situaciji - rekao je Radonjić.

Srećom po Zvezdu, Radonjić u rotaciji ima veliki broj raspoloženih igrača, tako da nedostatak pravog učinka Dženkinsa za sada ne remeti pobednički niz crveno-belih.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.