Radonjić o porazu: Manjak energije i koncentracije

Izvor: Mondo, 24.Mar.2016, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić o porazu: Manjak energije i koncentracije

Trener Crvene zvezde Telekom govorio o razlozima poraza svog tima u Krasnodaru. Štimac čestitao Lokomotivi i podsetio: "Zaista je teško bilo doći u Rusiju".

Foto: MN Press

Posle 20 dana jako važnih pobeda, kojima je u velikoj meri odredila ishod ove sezone i izgled naredne, Crvena zvezda Telekom doživela je poraz od Lokomotive Kubanj u Rusiji.

Igrači Dejana Radonjića izgubili >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su 22 poena razlike od rivala koga su ove sezone pobedili u Beogradu i koji dočekuje finiš Top 16 faze sa "overenim" plasmanom i realnijom šansom da se domogne drugog mesta.

Crveno-beli će plasman u Top 8 pokušati da obezbede u naredna dva kola i za to će im biti potrebna jedna pobeda, nad Darušafakom u Kombank areni ili u Zagrebu nad Cedevitom.

Međutim, pre toga, Radonjićevi igrači imaće priliku da se odmore i priberu od niza teških gostovanja u poslednjih sedam dana (Malaga, Zagreb, Krasnodar). Putešestvije crveno-belih biće završene u petak, oko 22.00 časa, kada će posle još jednog dana provedenog u putu stići u Beograd, letom iz Moskve.

Pre odlaska iz dvorane Lokomotive Kubanj, trener Zvezde poručio je:

"Čestitam Lokomotivi na pobedi i plasmanu u Top 8 fazu. Odigrali smo utakmicu sa manjkom energije, sa lošom koncentracijom. Na samom startu utakmice igrali smo dobro u odbrani, ali sa puno grešaka u napadu. Kako je vreme odmicalo, izuzetno kvalitetan sastav Lokomotive je kontrolisao utakmicu i na kraju potpuno zasluženo došao do pobede", rekao je Radonjić

Vladimir Štimac još jednom je pružio dobru partiju i bio pouzdanije rešenje crveno-belih pod obručima od nervoznog Maika Cirbesa. Posle meča, srpski centar je čestitao protivniku zasluženi trijumf:

"Odigrali su bolje od nas i zaslužili pobedu. Nije lako igrati protiv ovakvog, sjajnog tima. Uz sve to, proveli smo u putovanjima poslednjih sedam dana i zaista je bilo teško doći u Rusiju i odigrati ovakav meč sa timom poput Lokomotive", izjavio je Štimac nakon poraza koji neće mnogo boleti ni igrače Zvezde, a ni njene navijače.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.