Lokomotiva - Crvena Zvezda 2:4 (prva četvrtina)

Izvor: RTS, 24.Mar.2016, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokomotiva - Crvena Zvezda 2:4 (prva četvrtina)

Crvena zvezda gostuje u Krasnodaru gde igra protiv Lokomotive meč 12. kola top 16 faze Evrolige. Pobeda crveno-belima donosi mnogo – po prvi put u klupskoj istoriji plasman u TOP 8.
18.01 - Počeo meč u Krasnodaru. Dejan Radonjić se odlučio za startnu petorku: Cirbes, Miler, Dangubić, Jović i Kinsi. 

Oba tima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << imaju skor 7-4, pobednik utakmice u Rusiji, obezbeće po prvi put u klupskoj istoriji plasman u TOP 8.
Crvena zvezda ima prvu "meč loptu" da trijumfom u Krasnodaru plasira u četvrtfinale Evrolige, pošto se nalazi na drugom mestu E grupe Evrolige sa skorom 7-4, koji ima i Lokomotiva.
Radonjić poručuje da Lokomotiva ima veoma jak sastav, koji beleži odlične rezultat ove sezone.
"Blizu su plasmana u cetvrtfinale i imaju izuzetne individualce. Nije jednostavno, ne znamo u ovom trenutku ni kada ćemo doći u hotel u Krasnodaru tokom noći, da li ćemo uopšte stići da odradimo jedan trening u dvorani. Ali, pokušaćemo da pretvorimo ceo ambijent u izdanje koje može da bude dobro. I da je sve u najboljem redu, sigurno da bi nas čekao težak zadatak u Rusiji".
Utakmica 12. kola Top16 faze Evrolige između Lokomotive i Crvene zvezde igra se od 18 sati u Krasnodaru.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.