Radojčić brzo završio analizu - Penali sa Marakane i da li je trebalo prekinuti meč u Surdulici?

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2020, 20:20

Radojčić brzo završio analizu - Penali sa ''Marakane'' i da li je trebalo prekinuti meč u Surdulici?

Sudijski ekspert nije večeras imao mnogo posla.

Juče je kompletirano četvrto kolo Linglong Superlige, a večeras, kako ste i navikli, Igor Radojčić je na TV Arena Sport komentarisao sporne detalje sa utakmica.

Nije ih bilo mnogo ovoga puta, a ponovo su najviše pažnje izazvale utakmice koje su igrali Crvena zvezda, odnosno Partizan.

U Surdulici nije bilo previše materijala za Radojčića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koga je voditelj upitao da li je trebalo na neko vreme prekinuti meč između Radnika i Partizana zbog jake grmljavine i prave provale oblaka.

''Ako sudija proceni da je ugrožena bezbednost igrača, ima mogućnost da je privremeno prekine. Njegova je bila procena da bezbednost igrača nije bila ugrožena'', zaključio je Radojčić.

Na ''Marakani'' su u petak igrali Crvena zvezda i Spartak, domaćin je slavio sa 3:2, uz po jedan penal na obe strane.

Najpre analiza penala za Zvezdu, posle prekršaja Dunđerskog nad Rodićem.

''Evo, i Novak Simović pokazuje svojom gestikulacijom šta se desilo. Povlačenje, ovo nije dozvoljeno, ovo nije deo duela, igrač nema nameru da ide ka lopti, ima nameru da zaustavi igrača'', istakao je Radojčić.

-

Ni kod drugog penala Radojčić nije imao šta da zameri sudiji Novaku Simoviću.

''Jeste, ispravan penal. Ben pravi prekršaj, nesmotreno, neoprezno.... Verovatno ne postoji namera, ali u svakom slučaju ispravna odluka'', rekao je Radojčić.

Voditelj je primetio da je Radojčić večerašnju analizu brzo završio, što je dobar znak kada je suđenje u našoj ligi u pitanju.

''Značite dosta, ne bih voleo da prestanete da se pojavljujete'', dodao je on.

''Vidim da dobar deo priča, odnosno naših sugestija sudije koriste i primenjuju, pa nemam ništa protiv da ovako nastavimo do kraja sezone'', zaključio je Radojčić.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.