Purić: Pašeko bi mogao ponovo da igra za šest meseci

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Jul.2011, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Purić: Pašeko bi mogao ponovo da igra za šest meseci

Doktor fudbalskog kluba Crvena Zvezda Dejan Purić rekao je da bi fudbaler tog kluba Vinisijus Pašeko, koji je u subotu polomio nogu, mogao da se vrati na teren za šest meseci.
- Gips će nositi nekoliko nedelja, a nakon toga staviće mu se ortoza koja ima isti efekat, ali daje mnogo veći komfor. Ako sve bude u najboljem redu, možemo očekivati Pašekov povratak na teren za šest meseci - kazao je Purić za klupski sajt.

On je naveo da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Pašeko odlično podneo operaciju, koja je obavljena u subotu uveče i da postoperativni tok protiče u najboljem redu.
Pašeko je povredu doživeo u 40. minutu prijateljke utakmice sa austrijskim trećeligašem Kolumbijom, posle jednog duela sa protivničkim igračem.
Brazilski fudbaler prošlog meseca je došao u Crvenu zvezdu iz Flamenga.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.