Purić: Pašeko bi mogao ponovo da igra za šest meseci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2011, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Purić: Pašeko bi mogao ponovo da igra za šest meseci

BEOGRAD -

Doktor fudbalskog kluba Crvena Zvezda Dejan Purić rekao je danas da bi fudbaler tog kluba Vinisijus Pašeko, koji je u subotu polomio nogu, mogao da se vrati na teren za šest meseci.

"Gips će nositi nekoliko nedelja, a nakon toga staviće mu se ortoza koja ima isti efekat, ali daje mnogo veći komfor. Ako sve bude u najboljem redu, možemo očekivati Pašekov povratak na teren za šest meseci", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kazao je Purić za klupski sajt.

On je naveo da je Pašeko "odlično podneo operaciju", koja je obavljena u subotu uveče i da postoperativni tok protiče u "najboljem redu".

Pašeko je povredu doživeo u 40. minutu prijateljke utakmice sa austrijskim trećeligašem Kolumbijom, posle jednog duela sa protivničkim igračem.

Brazilski fudbaler prošlog meseca je došao u Crvenu zvezdu iz Flamenga.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pola godine bez Pašeka

Izvor: RTS, 04.Jul.2011

Brazilac će zbog preloma noge odsustvovati pola godine. Doktor fudbalskog kluba Crvena Zvezda Dejan Purić rekao je da bi fudbaler tog kluba Vinisijus Pašeko, koji je u subotu polomio nogu, mogao da se vrati na teren za šest meseci. ..Zvezda ostala bez pojačanja iz Brazila, nakon preloma noge Pašeku...

Nastavak na RTS...

Purić: Pašeko za šest meseci na terenu

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jul.2011

Fudbaler Crvene zvezde Vinisius Pašeko vratiće se na teren za šest meseci, izjavio je lekar beogradskog kluba Dejan Purić...Pašeko se povredio pre nekoliko dana na prijateljskom meču sa austrijskim niželigašem Kolumbijom (0:0)..."Pašeko je doživeo luksacioni prelom potkolenične kosti fibule....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.