Pola godine bez Pašeka

Izvor: RTS, 04.Jul.2011, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pola godine bez Pašeka

Brazilac će zbog preloma noge odsustvovati pola godine. Doktor fudbalskog kluba Crvena Zvezda Dejan Purić rekao je da bi fudbaler tog kluba Vinisijus Pašeko, koji je u subotu polomio nogu, mogao da se vrati na teren za šest meseci.

Zvezda ostala bez pojačanja iz Brazila, nakon preloma noge Pašeku će trebati dosta vremena da se oporavi. Operacija uspešna, postoperativnii tok protiče u najboljem redu. Pašeko >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je povredu doživeo u 40. minutu prijateljke utakmice sa austrijskim trećeligašem Kolumbijom, posle jednog duela sa protivničkim igračem. Brazilski fudbaler prošlog meseca je došao u Crvenu zvezdu iz Flamenga.

"Gips će nositi nekoliko nedelja, a nakon toga staviće mu se ortoza koja ima isti efekat, ali daje mnogo veći komfor. Ako sve bude u najboljem redu, možemo očekivati Pašekov povratak na teren za šest meseci", kazao je dr Purić za klupski sajt.

On je naveo da je Pašeko "odlično podneo operaciju", koja je obavljena u subotu uveče i da postoperativni tok protiče u "najboljem redu".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.