Izvor: Danas, 06.Jul.2015, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi mečevi kao putokaz

Beograd - Čukarički i Vojvodina mnogo bolje su rezultatski prošli od Crvene zvezde u prvih 90 minuta dvomeča startnog kola kvalifikacija za fudbalsku Ligu Evrope, pa imaju pokriće za optimistička očekivanja od revanša, ali će i jedni i drugi, ovog četvrtka, pred domaćim navijačima morati da zapnu još više nego na prošlonedeljnim gostovanjima MTK, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << Domžalama.

Vojvodina nije primila gol u Mađarskoj, ali nije ni donela bilo kakav kapital iz Budimpešte, pa na "Karađorđu" mora da bude jednako dobra pred svojom mrežom i preciznija pred rivalskim golom.

- U susretu s MTK nedostajao nam je samo gol da krunišemo dobru igru. Mislim da nam je drugo poluvreme iz prvog susreta pravi model za ostvarivanje pobede u Novom Sadu. Ako uspemo da ponovimo takvu igru, siguran sam da nećemo imati problema da prođemo u naredno kolo kvalifikacija - smatra mladi vezista novosadskog tima Uroš Stamenić.

Čukarički je u najlagodnijoj poziciji od svih srpskih predstavnika u trci za LE posle minimalne pobede u Sloveniji, ali "brđanima" je jasno da protivnik ne dolazi s belom zastavom u Beograd.

- Jedan prema nula je rezultat koji bismo oberučke prihvatili da ga nam je neko ponudio pre utakmice, ali ostaje žal što nismo još nekim golom materijalizovali našu dominaciju u prvih 60 minuta. Iako nismo još na potrebnom fizičkom nivou verujem da možemo ponoviti dobru pariju i otići dalje - tvrdi kapiten Igor Matić.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.