Izvor: HotSport.rs, 06.Jul.2015, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRENING U PONOĆ?! Zvezdu osim jurnjave za rezultatom u Kazahstanu čeka još dosta prepreka!

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak igraju revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Kairata, a put do Kazahstana će biti vraški težak.

Crvena zvezda će u Almatiju juriti zaostatak od dva gola iz prvog duela na stadionu ‘Rajko Mitić’, a osim toga ni vremenska razlika ne ide na ruku timu Miodraga Božovića.
Naime, ekspedicija crveno-belih će iz Beograda krenuti u sredu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u podne, a posle šestočasovnog leta i presedanja u Rostovu, nastaviće ka Almatiju, gde će zbog vremenske razlike (Kazahstan je četiri sata ispred nas) na stadion i trening stići nešto pre ponoći!
Dakle, osim umora koji je bio glavni problem posle prvog meča i velikog zaostatka od 0:2, crveno-beli će imati problem i sa treniranjem, odnosno, zgusnitim rasporedom u Almatiju. Bila je ideja i da se u Kazahstan stigne dva dana ranije, tačnije u utorak, ali postoji razlog zašto se putuje u sredu.
- Plan je da po dolasku u Kazahstan treniramo. Odlučili smo se da putujemo u sredu, jer igrači neće imati mogućnost da osete vremensku razliku. Stručni ljudi kažu da je kod ovakvih putovanja, kada menjate vremenske zone, drugi dan najkritičniji - raportira sekretar stručnog štaba Crvene zvezde Goran Negić.
Revanš meč između Kairata i Crvene zvezde igra se u četvrtak o 16 časova po srpskom, odnosno, 20 po lokalnom vremenu.
The post TRENING U PONOĆ?! Zvezdu osim jurnjave za rezultatom u Kazahstanu čeka još dosta prepreka! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Problemi za Zvezdu, moraće na trening u ponoć!

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2015

Fudbaleri Crvene zvezde imaju još problema pred utakmicu koja odlučuje ko će u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope...Crvena zvezda u četvrtak igra utakmicu u kojoj se očekuje povoljan rezultat po naš tim, a meč počinje u 16 časova u Almatiju...Ipak, postoji i jedna nepovoljna vest za fudbalere...

Nastavak na Sportske.net...

LOŠA VEST ZA DELIJE: Nema prenosa utakmice iz Kazahstana

Izvor: HotSport.rs, 06.Jul.2015

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak u Almatiju sa početkom u 16 časova igraju revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Kairata, ali će navijači u Srbiji biti uskraćeni za prenos sa Centralnog stadiona.. . Razlog je taj što nijedna naša televizija nije želela da otkupi prenos...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.