Zvezdin ponoćni trening u Kazahstanu!

Izvor: Mondo, 06.Jul.2015, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin ponoćni trening u Kazahstanu!

Zbog vremenske razlike, crveno-beli će u Kazahstan stići kasno uveče, tako da su primorani da trening uoči utakmice sa Kairaton odrade u ponoćnom terminu.

Foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu putuju u Kazahstan na revanš utakmicu 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Kairata.

Pored negativnog rezultata (0:2) i kvalitetnog rivala, crveno-bele čeka i dodatan problem zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << napornog puta.

Naime, ekspedicija iz Beograda u Almati će krenuti u sredu u podne po našem vremenu, što je 16 časova po kazahstanskom. Let traje oko šest sati, tako da će ekipa na odredište stići oko 10 uveče. Da bi koliko-toliko osetili teren i upoznali se sa stadionom na kojem će pokušati da dođu do preokreta i plasmana u 2. kolo, crveno-beli će praktično pravo iz aviona na trening!

Nema sumnje da Miodrag Božović neće forsirati igrače, već će to više predstavljati istezanje posle dugog leta, ali opet je nesvakidašnja situacija...

Utakmica Kairat - Crvena zvezda igra se u četvrtak u 20 sati po lokalnom, a 16.00 po našem vremenu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

TRENING U PONOĆ?! Zvezdu osim jurnjave za rezultatom u Kazahstanu čeka još dosta prepreka!

Izvor: HotSport.rs, 06.Jul.2015

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak igraju revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Kairata, a put do Kazahstana će biti vraški težak.. . Crvena zvezda će u Almatiju juriti zaostatak od dva gola iz prvog duela na stadionu ‘Rajko Mitić’, a osim toga ni vremenska razlika ne...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.