Prosinečki: Ren je pokazao da je iskusniji tim

Izvor: NaDlanu.com, 19.Avg.2011, 04:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki: Ren je pokazao da je iskusniji tim

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da je njegovu ekipu poremetio izjednačujući gol Rena i dodao da je francuski tim do pobede došao zahvaljujući iskustvu.

"Dominirali smo na početku utakmice i imali jos nekoliko super šansi. Do gola smo bili mnogo bolji, ali nas je on poremetio. Počeli smo da pravimo greške, a gost je to iskoristio u kontrama i polukontrama", rekao je Prosinečki na konferenciji za novinare posle utakmice. Ren je u prvoj >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << utakmici četvrtog kola kvalifikacija za Ligu Evropa pobedio u Beogradu sa 2:1, iako su crveno-beli prvi postigli gol. "Nemoguće je držati ritam kao u prvih pola sata. Normalno je da ekipa fizički padne i ne igra tako dobro. Oni su ekipa koja je navikla na teške utakmice. Imaju iskustvo, brzinu i hitrinu i igraju dobre polukontre, kao što su nam i dali gol", naveo je on. Hrvatski trener kazao je i da je, uprkos svemu, zadovoljan trčanjem svog tima. "Drugačije je kada se braniš, onda manje trčiš. Ekipa je pala zato što kada je bilo 1:1 gosti su držali loptu i igrali bez pritiska rezultata. Mi smo morali da ih jurimo", rekao je on. Prosinečki je ocenio i da crveno-beli imaju šanse u revanš utakmici. "Nisam čovek koji će da se preda. Mislim da će i moji igrači dati sve od sebe da probaju tamo da urade nešto. Sigurno da neće biti lako, oni imaju prednost. Ako damo gol na početku, utakmica može da bude otvorena. Oni su favoriti pošto igraju kod kuće", istakao je Prosinečki. (Beta)

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.