Prosinečki: Ovo je bila najslabija igra Zvezde od kada sam njen trener

Izvor: Blic, 21.Maj.2011, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki: Ovo je bila najslabija igra Zvezde od kada sam njen trener

Nakon što je Crvena zvezda izgubila sa 2:0 u Čačku, trener ekipe sa Marakane Robert Prosinečki je izjavio da su njegovi izabranici protiv Borca pružili najslabiju partiju od kada je on postao šef stručnog štaba.

"Ovo je svakako najslabija Zvezdina partija od kada sam ja njen trener. Borac je, sa druge strane, odigrao fenomenalno, više je i želeo pobedu od nas. Pokazalo se da bez želje, motiva i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trčanja ne može da se dobije ni jedan rival. Sada nam je ugroženo i drugo mesto na tabeli, koje nam je bilo sekundarni cilj u ovoj sezoni", rekao je Prosinečki posle utakmice u Čačku.

Povezane vesti: Borac pobedio Zvezdu sa 2:0 i srušio joj šampionske snove! Dmitrović: Dobio sam 2.000 evra posle remija sa Zvezdom Vilotić: Uzećemo titulu i pored kazne Dostanić već upisao Partizanu tri boda protiv Rada Zvezdi bod u Čačku, Partizan može na "-2"!
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.