Glovo i Spotify ulaze u partnerstvo i nude Spotify Premium Glovo korisnicima

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 14.Maj.2024, 12:49

Glovo i Spotify ulaze u partnerstvo i nude Spotify Premium Glovo korisnicima

U okviru ovog partnerstva, korisnicima Glovo-a koji ispunjavaju uslove, biće ponuđen besplatan dvomesečni probni period Spotify Premium-a*. Pored toga, korisnici koji se prvi put prijave za Glovo Prime mogu dobiti besplatan probni period u trajanju do četiri meseca za Spotify Premium. Ova ponuda će biti dostupna svim Glovo Prime korisnicima koji do sada nisu bili pretplatnici na Spotify Premium.
Korisnici će biti kontaktirani putem e-mail-a** sa više informacija o tome kako da iskoriste ponudu, uključujući i link ka Spotify stranici gde korisnici koji ispunjavaju uslove mogu da se prijave za svoj besplatan probni period. Ako korisnik ispunjava uslove, otključava mu se besplatan probni period.
Glovo Prime je pretplatnički...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.