KADETI ZVEZDE TREĆI NA TURNIRU U BUDIMPEŠTI

Izvor: Kurir, 20.Maj.2011, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KADETI ZVEZDE TREĆI NA TURNIRU U BUDIMPEŠTI

BEOGRAD - Trener kadeta Crvene zvezde Mile Jovin kaže da su njegovi izabranici ostvarili veliki uspeh ulaskom u polufinale kadetskog takmičenja u Budimpešti, u kojem su poraženi od holandske ekipe PSV.

- Mi smo otišli na ovo takmičenje ne razmišljajući o polufinalu- objasnio je Jovin, koji smatra da se Zvezda namerila na izuzetno teškog protivnika.

On je PSV označio kao možda i najkvalitetniju na celom takmičenju, mada je u finalnom duelu poražen od turske >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ekipe Fenerbahče rezultatom 2:0. "Ovo je svakako bilo najznačajnije takmičenje za mene.

Nećemo se, međutim, zaustaviti na tome", dodao je Marko Grujić, jedan od najtalentovanijih igrača kadetskog tima Zvezde.

Njemu je najlepša utakmica na celom takmičenju bila u četvrtini finala protiv finske Konke.

Grujić je priznao da su on i njegovi saigrači priželjkivali prolaz i protiv ekipe PSV.

- Nastavljamo dalje. Zahvaljujem se drugarima za sve što je učinjeno u Budimpešti- zaključio jei Grujić.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Useph kadeta Zvezde na turniru u Budimpešti

Izvor: Glas javnosti, 21.Maj.2011, 07:12

BEOGRAD - Trener kadeta Crvene zvezde Mile Jovin kaže da su njegovi izabranici ostvarili veliki uspeh ulaskom u polufinale kadetskog takmičenja u Budimpešti, u kojem su poraženi od holandske ekipe PSV...- Mi smo otišli na ovo takmičenje ne razmišljajući o polufinalu- objasnio je Jovin, koji smatra...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.