Postao zvezda zbog Zvezde, ovim pitanjima su ga dočekali u reprezentaciji!

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2018, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postao zvezda zbog Zvezde, ovim pitanjima su ga dočekali u reprezentaciji!

Crvena zvezda je bila pun pogodak za defanzivca.

Miloš Degenek je fudbaler srpskog porekla koji nastupa za reprezentaciju Australije, ove sezone je potpisao za Crvenu zvezdu i veoma brzo se uklopio u sistem rada Vladana Milojevića. Svakako je jedan od junaka preokreta u Salcburgu, samim tim i jedan od junaka navijača sa severne tribine.

Štoper Crvene zvezde je trenutno sa reprezentacijom Australije, a novinari su ga sačekali sa pitanjima o Crvenoj zvezdi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Ligi šampiona.

Postao je veoma popularan jer ove sezone ima priliku da ukrsti koplja sa Nejmarom, Mbapeom, Kavanijem, Salahom, Firminom, Maneom, Mertensom, Insinjeom, Milikom...

"Ovo može samo da pomogne. Protivnici su nam najbolji klubovi u Evropi, vidiš kako oni igraju, vidiš gde se nalaziš. Radimo ono što oni rade na treninzima. Ja gledam šta oni rade i radim to na treninzima. Veliki je izazov igrati protiv svetski najboljih igrača", rekao je Miloš Degenek.

Zvezdin štoper je rekao i da čeka da dobije šansu u reprezentaciji Australije i da se nada da će na narednom Svetskom prvenstvu dobiti minute.

Nakon susreta sa najboljima na svetu nema sumnje da je napredovao i naučio, pa se možda selektor usudi da mu pruži šansu.

Australija igra protiv Kuvajta u prijateljskoj utakmici koja se igra 15. oktobra.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.