Jovančić: Obradovali smo se pauzi, SL i Kup glavni ciljevi

Izvor: B92, 10.Okt.2018, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovančić: Obradovali smo se pauzi, SL i Kup glavni ciljevi

Fudbaler Crvene zvezde Dušan Jovančić rekao je da je ekipi dobro došla reprezentativna pauza pred nastavak sezone.

"Zaista smo se svi obradovali pauzi, mnogo utakmica smo igrali u prethodnih nekoliko nedelja, na svaka tri dana smo odmeravali snage sa novim rivalom. Zato ćemo da iskoristimo ovo vreme da odmorimo i da se pripremimo za naredne mečeve. Iako nismo kompletni, nedostaju nam igrači koji imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obaveze u svojim reprezentacijama, ali svakako će nam značiti da mi koji smo tu na treninzima dodatno uvežbamo zamisli našeg trenera", rekao je Jovančić za klupski sajt.

Zvezda će narednu utakmicu igrati protiv Dinamo Vranja u Surdulici u šesnaestini finala Kupa Srbije.

"Imaćemo 10-ak dana od prethodne utakmice, sasvim dovoljno da se odmorimo i pripremimo za Kup. Verujemo da ćemo uspešno preći tu prepreku, idemo da pobedimo. Osvajanje prvenstva i Kupa su nam glavni ciljevi u ovoj sezoni, moramo da krenemo dobro, da otvorimo takmičenje pobedom. Daćemo sve od sebe da to i uradimo", kazao je Jovančić.

On je naveo da je teško "prebaciti se" sa jednog takmičenja na drugo, posebno kada se gostuje u Evropi, a potom sledi utakmica u prvenstvu.

"Ali, neka to uvek bude naša slatka muka. Želimo da što duže ostanemo na sva tri fronta, biće bolje i za nas, za klub i naše navijače. Kako vreme odmiče mi smo sve uigraniji i bolji. Sada se već dosta dobro poznajemo, uklopili smo se i verujem da ćemo nakon ove pauze izgledati još bolje na terenu", dodao je.

Jovančić je rekao da Zvezda "već ustaljeno" ima najbolju moguću podršku sa tribina, a da je bilo neverovatno kada je čuo pesme navijača crveno-belih protiv Pari Sen Žermena u Parizu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jovančić: Obradovali smo se pauzi, SL i Kup glavni ciljevi

Izvor: Vesti-online.com, 10.Okt.2018

Fudbaler Crvene zvezde Dušan Jovančić rekao je da je ekipi dobro došla reprezentativna pauza pred nastavak sezone...- Zaista smo se svi obradovali pauzi, mnogo utakmica smo igrali u prethodnih nekoliko nedelja, na svaka tri dana smo odmeravali snage sa novim rivalom. Zato ćemo da iskoristimo ovo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.