Jovančić: Obradovali smo se pauzi, SL i Kup glavni ciljevi

Izvor: Vesti-online.com, 10.Okt.2018, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovančić: Obradovali smo se pauzi, SL i Kup glavni ciljevi

Fudbaler Crvene zvezde Dušan Jovančić rekao je da je ekipi dobro došla reprezentativna pauza pred nastavak sezone.

- Zaista smo se svi obradovali pauzi, mnogo utakmica smo igrali u prethodnih nekoliko nedelja, na svaka tri dana smo odmeravali snage sa novim rivalom. Zato ćemo da iskoristimo ovo vreme da odmorimo i da se pripremimo za naredne mečeve. Iako nismo kompletni, nedostaju nam igrači koji imaju obaveze >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u svojim reprezentacijama, ali svakako će nam značiti da mi koji smo tu na treninzima dodatno uvežbamo zamisli našeg trenera - rekao je Jovančić za klupski sajt.

Zvezda će narednu utakmicu igrati protiv Dinamo Vranja u Surdulici u šesnaestini finala Kupa Srbije.

- Imaćemo 10-ak dana od prethodne utakmice, sasvim dovoljno da se odmorimo i pripremimo za Kup. Verujemo da ćemo uspešno preći tu prepreku, idemo da pobedimo. Osvajanje prvenstva i Kupa su nam glavni ciljevi u ovoj sezoni, moramo da krenemo dobro, da otvorimo takmičenje pobedom. Daćemo sve od sebe da to i uradimo - rekao je Jovančić.

On je naveo da je teško "prebaciti se" sa jednog takmičenja na drugo, posebno kada se gostuje u Evropi, a potom sledi utakmica u prvenstvu.

- Ali, neka to uvek bude naša slatka muka. Želimo da što duže ostanemo na sva tri fronta, biće bolje i za nas, za klub i naše navijače. Kako vreme odmiče mi smo sve uigraniji i bolji. Sada se već dosta dobro poznajemo, uklopili smo se i verujem da ćemo nakon ove pauze izgledati još bolje na terenu.

Jovančić je rekao da Zvezda "već ustaljeno" ima najbolju moguću podršku sa tribina, a da je bilo neverovatno kada je čuo pesme navijača crveno-belih protiv Pari Sen Žermena u Parizu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.