Poluvreme - Zvezda bez rešenja za fenomenalnog Ivanovića! Šta navijačima nije jasno? (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2020, 19:59

Poluvreme - Zvezda bez rešenja za fenomenalnog Ivanovića! Šta navijačima nije jasno? (TVITOVI) (foto)

S obzirom na to kako Ivanović igra, Zvezda i nema loš rezultat.

Derbi devetog kola ABA lige igra se u beogradskoj dvorani ''Aleksandar Nikolić'', gde su se sastale ekipe Crvene zvezde i Budućnosti, a posle prvog poluvremena rezultat je 44:39 u korist gostiju iz Podgorice.

Od početka meča vodila se ravnopravna borba, ekipe su se smenjivale u vođstvu, baš kako se od derbija i očekivalo.

Kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvena zvezda u pitanju, u većem delu prvog poluvremena glavnu poentersku ulogu imali su, za promenu, domaći igrači - Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac, uz Marka Jagodić-Kuridžu, dok je kod Podgoričana najraspoloženiji za igru fenomenalni Nikola Ivanović.

Zvezda je na ulasku u poslednja četiri minuta prvog poluvremena povela sa šest poena razlike posle trojke Jagodić-Kuridže, ali Budućnost je ekspresno uzvratila trojkama Popovića i Ivanovića, za izjednačenje na 33:33.

Posle Obradovićevog tajm-auta, nastavio se ''trojkaški obračun'' - Ročesti pogađa za Zvezdu, na drugoj strani uzvraća Danilo Nikolić za 36:36.

Zvezdin pad u igri nastavio se u samom finišu, što Budućnost koristi da preko Ivanovića i Edžama povede sa 42:36 na ulasku u poslednji minut poluvremena.

Kuzmić je potom iznudio faul, ali je samo jedno bacanje pogodio, da bi posle tajm-auta Nikola Ivanović još jednim solo prodorom stigao do svog 20. poena, za najubedljivije vođstvo Budućnosti od početka meča - 44:37!

U Zvezdi najefikasniji Ročesti i Jagodić-Kuridža sa po sedam poena, a njenim navijačima, sudeći po komentarima na Tviteru, nije jasno zbog čega je Ročesti izabran da čuva Ivanovića.

-

-

Ja ne mogu ovog Obradovica koji stavlja Rocestija da cuva Ivanovica koji ne moze da promasi #kkcz

— £¥K@ 👑 (@VozdovacLux) December 6, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Podgorička lekcija Zvezdi u ''Pioniru''

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2020

Derbi rešen u dramatičnoj završnici, Zvezda ostala praznih šaka...U derbiju devetog kola ABA lige, košarkaši Budućnosti su kao gosti savladali Crvenu zvezdu u hali ''Aleksandar Nikolić'' u Beogradu sa 67:65. Podgoričani su tako ostali jedina neporažena ekipa od početka sezone u ABA ligi...Veći...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.