Poluvreme - Zvezda bez problema, šta navijači misle o Joveljiću? (TVITOVI) (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Mar.2019, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Zvezda bez problema, šta navijači misle o Joveljiću? (TVITOVI) (video)

Evo šta se dešavalo u prvom poluvremenu.

Pavkov je prvi koji je okušao svoj udarac, igrao se već 3. minut, u nastavku do 21. minuta još jedna šansa za Pavkova, potom i za Savića.

Nije ni Zemun bio bez prilike, pretili su i to preko Kukuličića, njegov udarac sa ivice kaznenog prostora je odbranio Borjan, golman Crvene zvezde koji je juče produžio ugovor sa timom.

Joveljić je propustio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dobru priliku, Marin ga je sjajno proigrao, ali mladi napadač se nije najbolje snašao, šutirao je loše i rezultat je ostao 0:0.

Ne zadugo.

U 31. minutu Pavkov je oboren u kaznenom prostoru, Marin je uspeo da iskoristi svoju šansu za 1:0.



Upravo je Marin morao da napusti teren zbog povrede, videćemo u nastavku o kakvoj povredi se radi, a umesto njega je ušao u igru Ebesilio.

Igrao se 42. minut kada je Joveljić uspeo da postigne gol, njegov novi protiv Zemuna, ovoga puta je iskosa sa desne strane poslao loptu u suprotan ugao.

Čekamo drugo poluvreme, do tada pogledajte tvitove.

Jovelja 👏#fkcz

— Dragan (@Dragance22) March 9, 2019

Joveljaaaaa 2:0

Pavkov asistencija #fkcz

— Зоки (@ds_89_) March 9, 2019

Kakvo je uzivanje gledati Marka Marina.... #fkcz

— Prcajlo (@prcajlo) March 9, 2019

Joveljić sve ima sjajno sem brzog razmišljanja i snalaženja. #fkcz

— Vojvoda (@stevan_kunst) March 9, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PL: Azar čuva Sarija, "Vukovi" se zadovoljni vraćaju kući sa "Bridža"! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Mar.2019, 18:04

Čelsi je u 30. kolu Premijer lige ugostio najprijatnije iznenađenje elitnog ranga ove sezone...Fudbaleri Čelsija remizirali su na "Stamford Bridžu" sa Vulverhempton Vonderersima, do boda su došli u sudijskoj nadoknadi, na kraju 1:1 (0:0)...U prvom poluvremenu su fudbaleri Čelsija obigravali sa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.