Poketino govorio pred Zvezdu, koga će se više bojati od Zvezde u utorak?

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poketino govorio pred Zvezdu, koga će se više bojati od Zvezde u utorak?

U utorak se od 21h, u okviru trećeg kola Lige šampiona, na stadionu u Londonu sastaju Totenhem Sparsi i Crvena zvezda.

Trener fudbalera Totenhema Maurisio Poketino rekao je danas, uoči utakmice sa Crvenom zvezdom, da je njegov tim u periodu kada je sam sebi najveći protivnik i dodao da je najvažnije ponovo izgraditi samopouzdanje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
"U svakoj utakmici je važno pobediti, ne samo u sutrašnjoj. Ovo je period kada smo sami sebi najveći protivnici. Mi sutra ne igramo samo protiv Crvene zvezde, već i protiv nas samih", rekao je Poketino na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Totenhema dočekaće sutra Crvenu zvezdu u utakmici trećeg kola Grupe B Lige šampiona.

Totenhem je u prva dva kola upisao remi i poraz i trenutno je poslednji na tabeli sa jednim bodom, dok su crveno-beli drugi sa tri boda.

"Očekivanja od ovog kluba i igrača su se promenila nakon finala Lige šampiona, zbog toga situacija izgleda još gore. Ali, najvažnije je ponovo izgraditi samopouzdanje", rekao je Poketino.

Utakmica Totenhem - Crvena zvezda igra se sutra od 21.00.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zidan progovorio o otkazu

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019

Nakon novog razočaranje, sve se glasnije priča o promeni na klupi "kraljevskog" kluba...Preneli smo danas, Real bi već od srede mogao da ima novog trenera...Madriđani u sredu gostuju u Istanbulu ekipi Galatasaraja u okviru trećeg kola grupne faze Lige šampiona, poraz bi Zidana mogao da košta posla...Poznato...

Nastavak na Sportske.net...

Trening Zvezde pred Totenhem VIDEO

Izvor: B92, 21.Okt.2019

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su trening pred meč trećeg kola Lige šampiona protiv Totenhema...Crveno-beli bili su vidno dobro raspoloženi kada su izašli na travu novog stadiona Spursa u Londonu...Trening je krenuo laganim trčanjem oko terena, koje je trajalo par minuta, da bi se kasnije prešlo...

Nastavak na B92...

Evo ko prenosi utakmicu Totenhem - Crvena zvezda

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Okt.2019, 13:57

Fudbaleri Crvene zvezde večeras u Londonu igraju protiv Totenhema u meču trećeg kola grupne faze Lige šampiona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.