Zidan progovorio o otkazu

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan progovorio o otkazu

Nakon novog razočaranje, sve se glasnije priča o promeni na klupi "kraljevskog" kluba.

Preneli smo danas, Real bi već od srede mogao da ima novog trenera.

Madriđani u sredu gostuju u Istanbulu ekipi Galatasaraja u okviru trećeg kola grupne faze Lige šampiona, poraz bi Zidana mogao da košta posla.

Poznato je i ko bi mogao da ga nasledi, više o tome čitajte OVDE.

Sada se i sam Francuz oglasio ovim povodom, pred duel sa Galatom izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je sledeće.

"Ne znam za te glasine, želim da ostanem ovde zauvek. Morate da pitate nekog drugog", rekao je Zidan.

Ipak, dodao je da je svestan značaja utakmice sa prvakom Turske.

"Uvek ćete osećati pritisak, znamo tu situaciju. Šta ja kažem neće promeniti ništa, kao što ni izveštaji neće promeniti ništa. Znamo koliko je značaj sutrašnje utakmice i ja sam optimističan", dodao je francuski stručnjak, koji je u prvoj epizodi na klupi "kraljevskog" kluba osvojio tri trofeja u Ligi šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.