Plavšić se izvinio navijačima Zvezde: Nisam tako mislio…

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jun.2017, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plavšić se izvinio navijačima Zvezde: Nisam tako mislio…

Zbrzao je i...napravio grešku! A o tom lapsusu Srđana Plavšića tokom predstavljanja u novom klubu mnogo se pisalo tokom dana.

Podsetimo, doskorašnji fudbaler Crvene zvezde je u prvoj izjavi po potpisu ugovora za Spartu istakao da je ''ostvario san time što je otišao iz Zvezde.''

Vrlo brzo je miljenik Severa objasnio stvar na svom Instagram profilu.

- Vidim da se digla prašina oko ove moje izjave, naravno da nisam tako mislio, pogrešno sam se izrazio, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << hteo sam da kažem da sam ostvario san prelaskom u inostranstvo! Izvinjavam se Delijama i Zvezdašima, svi znaju da mi je Zvezda u srcu, i uvek će biti - jasan je bio Plavšić.

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, niko mu ne zamera na lapsusu. Znaju da je Plavšiću crveno-bela boja u srcu...

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.