Pešić debitovao pobedom na početku Zvezdinih priprema

Izvor: Blic, 01.Sep.2011, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešić debitovao pobedom na početku Zvezdinih priprema

Košarkaši Crvene zvezde Beograd pobedili su Slobodu iz Užica sa 93:72 (32:19, 26:26, 18:15, 17:12), u prvoj pripremnoj utakmici za narednu sezonu.

Meč je igran na Zlatiboru, gde se crveno-beli nalaze na pripremama. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Andreja Milutinović sa 19 poena, dok je Mile Ilić postigao 15, a Dragan Tubak 13 poena.

Izabranici trenera Svetislava Pešića narednu proveru >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << imaće u subotu, takođe na Zlatiboru, protiv OKK Beograda.

Naredna sezona za crveno-bele počeće 8. oktobra utakmicom prvog kola regionalne Jadranske lige, kada u hali Pionir gostuje vršački Hemofarm.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zvezdin prvenac

Izvor: Sportal.rs, 01.Sep.2011

Posle dolaska Svetislava Pešića na klupu Crvene zvezde Beograd odigrana je i prva prijateljska utakmica. Crveno-beli već više od dve nedelje

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.