Izvor: HotSport.rs, 03.Avg.2015, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROCURELO U JAVNOST: Policija skeinira ovih sedam utakmica zbog nameštanja

Kao što je poznato, srpska policija počela je istragu o regularnosti takmičenja u Superligi Srbije.

Inicijalna kapisla za sprovođenje istrage, kao što je poznato, bio je duel između OFK Beograda i Crvene zvezde koji je u prvom kolu Superlige završen trijumfom crveno-belih od 2:6 nakon čega se podigla ogromna prašina.
Kako saznaje Blic, sedam mečeva Superlige Srbije našlo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << se pod lupom policije zbog sumnje u fingiranje ihoda.
Sumnjivi su mečevi uvodnog kola tekućeg šampionata OFK Beograd – Crvena zvezda 2:6. ali i Partizan – Metalac 4:0, kao i dueli iz prošle sezone Spartak – Donji Srem 3:2, Borac – Novi Pazar 1:0, Radnički 1923 – Radnički Niš 1:2, Donji Srem – OFK Beograd 4:0 i OFK Beograd – Borac 1:0.
Kako se saznaje, ministastvo unutrašnji poslova je zajedno sa tužilaštvom počelo proveru krivične prijave koje je za ovih sedam utakmica podneo FSS i Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije “Transparentnost” iz Trstenika.
U prijavama se nalaze imena ljudi koji su navodno učestvovali u akciji fingiranja rezultata, te ostaje da se vidi  da li će državni organi uspeti da prikupe dokaze i eventualno procesiraju određen broj slučajeva.
The post PROCURELO U JAVNOST: Policija skeinira ovih sedam utakmica zbog nameštanja appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.