PREUZEO ŠPANSKI KLUB SA VELIKIM AMBICIJAMA: Veliki dan u karijeri bivšeg Zvezdinog fudbalera!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2020, 18:13

PREUZEO ŠPANSKI KLUB SA VELIKIM AMBICIJAMA: Veliki dan u karijeri bivšeg Zvezdinog fudbalera!

Pred njim ozbiljan zadatak...

Jovan Stanković (49), bivši vezista Crvene zvezde i Atletiko Madrida, u utorak je promovisan u novog trenera španskog trećeligaša San Fernanda.

Večeras u 20.45 na Vembliju igra se finale plej-ofa za promociju u Premijer ligu. Brentford ili Fulam? Pobednik će sledeće sezone biti bogatiji za 200 miliona funti. Kvota na Brentford je 2,30, na Fulam 3,00, dok je nerešeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brentford – Fulam.

Ovo će biti prvi samostalni posao za ovog 49-godišnjeg stručnjaka, koji je tokom igračke karijere nastupao u crveno-belom dresu u periodu od 1992-1996. godine, a sa Špancima je potpisao dvogodišnji ugovor.

Srbin je odmah dobio i tandem pojačanja iz Boke Juniors. Novi igrači San Fernanda su braća Ramos Mingo, 20-godišnji golman Matijas i 22-godišnji defanzivac Franko.

Vlasnici San Fernanda, šeici iz Emirata, kuju plan za plasman u Segundu, stoga dovode sigurna pojačanja, a dugoročan cilj kluba je redovno učešće u La Ligi.

Tokom igračke karijere Jovan Stanković je nastupa još i za Radnički iz Niša, Marsej, Majorku...

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.