ŠAMPANJ I BIKINI – LUDUJE ŠAĆIRI: Ribe da brže mrdaju g**e isto kao i mi (GALERIJA)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2020, 17:48

ŠAMPANJ I BIKINI – LUDUJE ŠAĆIRI: Ribe da brže mrdaju g**e isto kao i mi (GALERIJA)

Atraktivno društvo.

Nije se naigrao u Liverpulu minule sezone, ali je zato rešio da sve nadokandai na letovanju u Španiji. Švajcarski fudbaler albanskog porekla Džerdan Šaćiri odlučio je da se opusti sa prijateljima,a sa njima u društvu su bile i njihove lepše polovine, cice sa prefiksom “seksi”.

Večeras u 20.45 na Vembliju igra se finale plej-ofa za promociju u Premijer ligu. Brentford ili Fulam? Pobednik će sledeće sezone biti bogatiji za 200 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << funti. Kvota na Brentford je 2,30, na Fulam 3,00, dok je nerešeno 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brentford – Fulam.

Ovo atraktivno društvo nije tako lako promaklo spremnim paparacima. Bilo je tu vrlo izazovnih spontanih poza, a na jahti se točio kvalitetan šampanjac.

A, šta se slušalo na jahti, ostala je tajna. Šaćiriju je sigurno bilo lepo...

Uostalom, pogledajte galeriju sa jahte u španskoj Formenteri.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.