RONALDO-NEJMAR-MBAPE: Sve je bilo DOGOVORENO da igraju zajedno, a onda je korona sve POKVARILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2020, 14:41

RONALDO-NEJMAR-MBAPE: Sve je bilo DOGOVORENO da igraju zajedno, a onda je korona sve POKVARILA

Propao mega transfer.

Portugalski superstar Kristijano Ronaldo je bio tako blizu odluke da napusti Juventus, pošto se u januaru sve dogovorio sa Pari Sen Žermenom, međutim transfer je propao zbog koronavirusa, piše "Frans fudbal".

Imao je ponudu francuskog prvaka koja bi ga učinila najplaćenijim fudbalerom sveta, a navodno je sve bilo usmeno dogovoreno. Međutim, ni bogati Parižani nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korona-krize nisu mogli da ispune obećano, pa se Portugalac predomislio i odlučio da ostane u Torinu.

Večeras u 20.45 na Vembliju igra se finale plej-ofa za promociju u Premijer ligu. Brentford ili Fulam? Pobednik će sledeće sezone biti bogatiji za 200 miliona funti. Kvota na Brentford je 2,30, na Fulam 3,00, dok je nerešeno 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brentford – Fulam.

Ronalda je zaintrigirala ideja da u napadu igra s Nejmarom i Kilijanom Mbapeom, budući da njegov Juventus igra bled fudbal, uprkos tome što je osvojen deveti Skudeto u nizu.

Isti izvor dodaje kako se Ronaldo u Juventusu oseća poput zatvorenika, te da nije srećan. Smatra da klub nije ambiciozan i nije zadovoljan trenerom Mauriciom Sarijem, pa zbog svega toga želi da ode u PSŽ.

PSG : Cristiano Ronaldo n'a pas signé à cause du coronavirus https://t.co/BQDIeIyMYo

— Patrick Colombiano K. LOKOSSOU (@Soupa_Sewedo) August 4, 2020

Francuzi navode kako je Ronaldo u sjajnim odnosima s Nejmarom, te da obožava Mbapea - s njima dvojicom je hteo da čini najubojitiji napadački trio na svetu, međutim izvesno je da će 35-godišnji napadač ostati u Juventusu najmanje još jednu sezonu.

Ronaldo je u dve sezone u Juventusu postigao 63 gola u 88 utakmica, a pred kraj sezone iz Juventusa je stigla potvrda, kao i od samog Ronalda, da će on ostati. Da podsetimo i to, Ronaldo je u Juventus stigao u julu 2018. godine iz Reala za 117 miliona evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.