Oglasio se Luka Mitrović, ima i poruku za Delije! (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2015, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se Luka Mitrović, ima i poruku za ''Delije''! (foto)

Brojne poruke podrške stigle su tokom večeri na adresu Zvezdinog kapitena posle povrede koje je doživeo u meču sa Olimpijom. Luka im je optimistički odgovorio.

Kao što već znate, kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović je sredinom poslednje četvrtine utakmice sa Olimpijom doživeo povredu kolena, a posle prvih obavljenih pregleda jasno je da će reprezentativac Srbije morati da pauzira nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << meseci.

To je tokom večeri i zvanično potvrđeno iz Crvene zvezde.

U međuvremenu su na društvenim mrežama brojni sportisti i navijači poslali poruke podrške Zvezdinom kapitenu, a on im je svima odgovorio sledećom porukom na Tviteru:

Nek bude borba neprestana ... pevacemo u junu opet ! Hvala svima na podrsci ! 😘❤️

— Luka Mitrović (@LukaMitrovic9) October 18, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KAO I UVEK – PREPUN DUHA: Oglasio se Luka Mitrović! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Okt.2015

Košarkašku javnost u Srbiji uzdrmala je teška povreda kapitena Crvene zvezde Luke Mitrovića na utakmici protiv Olimpije u Pioniru.. . Crvena zvezda potvrdila je da njenog kapitena očekuje duga pauza, a podršku su mu poslali i saigrači, kao i mnogi navijači Crvene zvezde.. A sada se, posle brojnih...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.