Bodiroga: Optimista sam u vezi učešća Zvezde i Partizana u Evroligi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2024, 19:01

Bodiroga: Optimista sam u vezi učešća Zvezde i Partizana u Evroligi

Predsednik Evrolige Dejan Bodiroga izjavio je danas je optimističan u vezi učešća Crvena zvezde i Partizana u sledećoj sezoni najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja u Evropi.
"Status Evrolige je poznat. Poznato da je su Srbija i Balkan važan market za Evroligu. Već dugi niz godina prvak ABA lige ima prioritet što se tiče sledeće sezone, međutim, to je odluka svih akcionara. Posle svega što su uradili Partizan i Crvena zvezda oni su značajni za Evroligu. Ja sam vrlo optimističan što se tiče igranja naših klubova sledeće sezone. Odluku očekujem u sledećih mesec dana", izjavio je Bodiroga za Sport klub.
Izvršni direktor Evrolige Donatas Motejunas juče je izjavio da će četiri...
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.