Panatinaikos i Real u finalu Evrolige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2024, 18:49

Panatinaikos i Real u finalu Evrolige

Košarkaši Panatinikosa plasirali su se u finale završnog turnira Evrolige, pošto su večeras u prvom polufinalu pobedili Fenerbahče sa 73:57 (22:13, 16:23, 18:14, 17:7). Košarkaši Real Madrida braniće titulu šampiona Evrope, pošto su večeras u polufinalu savladali Olimpijakos rezultatom 87:76.
Panatinaikos je fantastično počeo utakmicu i posle četiri minuta vodio je 12:0. Tek tada su košarkaši Fenerbahčea počeli da pružaju otpor i da strpljvo smanjuju zaostatak, da bi se na poluvreme otišlo sa vođstvom Grka od 38:36.
U 27. minutu Fenerbahče je zaostajao samo jedan poen (51:50) i tada se očekivala velika borba i neizvesna završnica, ali se umesto toga igra turskog tima potpuno raspala....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.