Odlične vesti posle treninga Zvezde u Kelnu, svi igrači su spremni za utakmicu

Izvor: BKTV News, 27.Sep.2017, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlične vesti posle treninga Zvezde u Kelnu, svi igrači su spremni za utakmicu

Poslednja vest iz Nemačke je da su svi igrači Crvene zvezde koji su doputovali potpuno spremni za utakmicu protiv Kelna na "Rajn Enerdži" stadionu.

Izabranici Vladana Milojevića u četvrtak od 19 časova gostuju ekipi Kelna u meču drugog kola Grupe H Lige Evrope.

"Crveno-beli" su u vreme odigravanja utakmice, odradili trening na stadionu Kelna, a atmosferu ste mogli da vidite na našem portalu, kao i šta je rekao trener Vladan Milojević o sutrašnjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << utakmici.

Fudbaleri Zvezde iskoristili su trening da osete travnatu podlogu na kojoj će u četvrtak odmeriti snage sa nemačkom ekipom. Veći deo treninga bio je baziran na igri između dva gola na skraćenom terenu.

Srpski klub neće na raspolaganju imati Vujadina Savića, koji je zbog povrede ostaoo u Beogradu, dok su Milan Borjan i levi bek Milan Rodić, koji su prethodnih dana imali problema sa povredama, spremni za meč.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.