BKTVNews u Kelnu: Milojević otkrio sastav i obećao maksimum, zavirite na Zvezdin poslednji trening pred utakmicu (FOTO)

Izvor: BKTV News, 27.Sep.2017, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BKTVNews u Kelnu: Milojević otkrio sastav i obećao maksimum, zavirite na Zvezdin poslednji trening pred utakmicu (FOTO)

Fudbaleri Crvene zvezde od 19 časova imaju poslednji trening pred sutrašnji meč drugog kola Lige Evrope protiv Kelna na "Rajn Enerdži" stadionu, a trener Vladan Milojević nema dilemu oko sastava tima, pa će tako povređenog Vujadina Savića zameniti Srđan Babić.

"Došli smo da odigramo najbolje sto možemo, da se prikažemo u najboljem svetlu. Keln je ekipa iz Bundeslige, jednog od najjačih takmičenja >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u Evropi i mi ćemo sutra tek videti gde smo u odnosu na njih. Kad igrate protiv nemačkog kluba u Ligi Evrope zaista je teško bilo šta prognozirati. Daćemo sve od sebe, nadati se najboljem", istakao je Milojević.

Razljutilo je Milojevića pitanje nemačkih medija o 500 huligana koji navodno dolaze u Keln, a koji su najavili i da će umesto 2.500 pokušati da uđe 5.000 pristalica Zvezde.

Iz kluba kažu da dolazi samo 2.500 navijača sa ulaznicom.

"Ispada da iz Srbije dolaze samo huligani što apsolutno nije tačno. Zvezda ima odlične navijače, verne klubu, koji su nam uvek podrška."

Defanzivac Damjan Le Talek je optimista.

"Keln ima kvalitet, igra dobar fudbal. Mi ćemo pokušati da odigramo dobar meč i pokušaćemo da pobedimo", jasan je Francuz.

Kako je najavljeno, Zvezda će igrati u sastavu Borjan, Stojković, Le Talek, Babić, Rodić, Donald, Krstičić, Srnić, Kanga, Radonjić, Boaći.

Utakmica između Kelna i Crvene zvezde biće odigrana u četvrtak od 19 časova na "Rajn Enerdži" stadionu.

GRUJIĆ I ŽIVKOVIĆ PREDVODE "ORLIĆE": Đorović objavio spisak igrača za utakmice protiv Makedonije i Rusije

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

B92 u Kelnu: Dobar rezultat i pogled ka Borisovu

Izvor: B92, 28.Sep.2017, 15:20

Fudbaleri Crvene zvezde od 19 časova igraju u Kelnu drugi meč grupe H ovogodišnje Lige Evrope, uz pratnju našeg Nemanje Đorđevića...'Crveno-beli' su na premijeri remizirali sa BATE Borisovim, dok je Keln izgubio od Arsenala i ima imperativ pobede...Dok su u centru pažnje navijači gostiju i velike...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.