Obradović u Beogradu, konferencija na Kalemegdanu – promene u Zvezdi?

Izvor: RTS, 08.Jun.2020, 09:51

Obradović u Beogradu, konferencija na Kalemegdanu – promene u Zvezdi?

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda i trener Dragan Šakota održaće u 13 časova konferenciju za medije na Malom Kalemegdanu, na kojoj bi mogle da budu saopštene promene u srpskom šampionu. Saša Obradović stigao je u međuvremenu u Beograd i očekuje se da će on preuzeti crveno-bele.
Čović i Šakota zakazali su konferenciju i saopštili da će biti reči o sumiranju takmičarske sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koja je prekinuta, kao i o planovima za budućnost.

Međutim, pravi razlog mogla bi da bude promena trenera, pošto je Obradović veoma blizu klupe Zvezde.
Takve navode "podgrejao" je njegov menadžer Miško Obradović, koji je na društvenim mrežama objavio fotografiju sa Obradovićem i jasno je da je on stigao u Beograd.
"Razgovaram sa Crvenom zvezdom i sa mojim klubom i ne komentarišem u kojoj smo fazi dogovora, jer nije vreme za to. Narednih dana ću doneti odluku o nastavku karijere i to je sve", rekao je nedavno Obradović za Mocart sport.
Obradović (51) je košarkašku karijeru počeo u Zvezdi, a crveno-beli dres nosio je u trvi navrata. Igrao je još i za Limož, Albu, Romu, Virtus, Budućnost i Keln.
Trenersku karijeru započeo je 2005. godine, kada je seo na klupu poslednjeg kluba u kojem je proveo aktivne igračke dane – Kelna.
Potom je bio šef struke Kijeva, Turova, Donjecka, Albe, Lokomotive Kubanj i Monaka.
Obradović je provodio vreme i u SAD, gde je u letnjim ligama radio za Bruklin, Atlantu i San Antonio.
Sa ekipom Lokomotive plasirao se u finale Evrokupa pre tri godine, kada je bio proglašen za najboljeg trenera godine u tom takmičenju.
Ove sezone je sa francuskim Monakom izborio plasman u osam najboljih ekipa u Evrokupu, pre nego što je sezona prekinuta i završena zbog pandemije koronavirusa.
Šakota je trener Crvene zvezde od novembra prošle godine.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova Miškova fotografija razgalila navijače Zvezde, da li je sada sve jasno? (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2020

Ubrzo se očekuje i zvanična informacija...Crvena zvezda je za danas od 13 sati zakazala konferenciju za medije na kojoj će klub objaviti rastanak sa Draganom Šakotom...Naredni trener "crveno-belih" će biti Saša Obradović, još uvek nije stigla zvanična potvrda, ali se ona očekuje u narednim...

Nastavak na Sportske.net...

UŽIVO: Čović i Šakota podvlače crtu Zvezdine sezone

Izvor: Večernje novosti, 08.Jun.2020

Nije tajna da će košarkaši tim crveno-belih preuzeti i Šakotu na klupi naslediti Saša Obradović Na Malom Kalemegdanu novinare su okupili predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović i, još, aktuelni trener Dragan Šakota kako bi rezimirali sezonu koja je završena pre vremena...

Nastavak na Večernje novosti...

Čović od države očekuje ''razumevanje'', ima poruku i za Partizan, uz jednu želju...

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2020

Prvi čovek Crvene zvezde osvrnuo se na veći broj aktuelnih tema tokom današnje konferencije za medije, povodom odlaska Dragana Šakote sa klupe crveno-belih...Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović izjavio je danas da će naredna sezona biti veoma specifična i pozvao je državu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.