UŽIVO: Čović i Šakota podvlače crtu Zvezdine sezone

Izvor: Večernje novosti, 08.Jun.2020, 13:05

UŽIVO: Čović i Šakota podvlače crtu Zvezdine sezone

Nije tajna da će košarkaši tim crveno-belih preuzeti i Šakotu na klupi naslediti Saša Obradović Na Malom Kalemegdanu novinare su okupili predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović i, još, aktuelni trener Dragan Šakota kako bi rezimirali sezonu koja je završena pre vremena i bez konačnog plasmana. Nije više tajna da će košarkaši tim crveno-belih preuzeti i Šakotu na klupi naslediti >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Saša Obradović. Sa njim će Zvezda krenuti u pripreme za novu sezonu pohod na ABA i Evroligu. Ali u ovoj priči se krenulo redom, pa se prisutnima prvi obratio Nebojša Čović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dragan Šakota nije više trener Crvene zvezde

Izvor: B92, 08.Jun.2020

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović potvrdio je da Dragan Šakota nije više trener tog kluba...Informaciju je potvrdio na konferenciji za medije u hali "Aleksandar Nikolić"..."Završavamo sezonu 2019/2020. Znate i sami kako je sve završeno, nažalost ne na terenu. Konferenciju smo zakazali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.