Šakota broji sitno do odlaska!

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2020, 15:48

Šakota broji sitno do odlaska!

Dragan Šakota definitivno neće biti trener Crvene zvezde mts sledeće sezone.

Dragan Šakota će u ponedeljak napustiti kormilo Crvene zvezde mts, saznaje "Sport klub".

Ovaj trener je stigao u klub kao zamena za Milana Tomića koji nije imao dobre rezultate u prvom delu sezone, ali je bilo jasno da neće nastaviti čim su se pojavile spekulacije o novim trenerima ovog kluba.

Prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se pojavio Dejan Radonjić, potom i Saša Obradović koji će najverovatnije i sesti na klupu beogradskog tima.

Ono što ostaje da vidimo jeste kada će uprava kluba obavestiti javnost o novom treneru Crvene zvezde mts, možda čak i u ponedeljak kada se objavi rastanak sa Šakotom.

Šakota već ima 67 godina, vodio je tokom svoje karijere veliki broj klubova među kojima su Zadar, Cibona, PAOK, AEK, Olimpijakos, Zvezda, Trabzon... Vodio je i reprezentaciju Srbije i Crne Gore 2006. godine u Japanu na Mundobasketu kada se baš i nismo proslavili.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SPREMA SE BURA: Zvezda najavila VELIKU stvar!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020

Alarm na Malom Kalemegdanu...Kako saznaje "Sport klub", košarkaški klub Crvena zvezda u ponedeljak će na konferenciji za medije objaviti da završava saradnju sa Draganom Šakotom posle nešto više od šest meseci, saznaje Sport klub. Obraćanje medijima zakazano je za 13 časova...Sa druge strane,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.