Izvor: HotSport.rs, 07.Avg.2015, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLAZE I IGRAČI: Nastavlja se egzodus sa Marakane

Posle čelnih ljudi iz uprave Crvene zvezde vicešampiona Srbije počinju da napuštaju i igrači.

Kako saznaje Blic standardni član prve ekipe na početku sezone Vukan Savićević se nalazi na izlaznim vratima Marakane odnosno trebalo bi da pređe u Slovan iz Bratislave.
- Transfer još uvek nije gotov, ali sve ide u tom pravcu, rekao je novinarima predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << jedan od retkih koji je ostzao u klubu.
Prema određenim pretpostavkama crveno-beli će dobiti oko 100.000 evra na ime obeštećenja, dok je mladi reprzentativac Crne Gore odlučio da oprosti dugovanja kluba prema njemu, a koja iznose oko 120.000 evra.
Pročitajte i koga je trener Božović optužio za poslednja dešavanja u klubu i šta o svemu imaju da kažu Delije.
The post ODLAZE I IGRAČI: Nastavlja se egzodus sa Marakane appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vukan otišao i Zvezdi oprostio 120.000 evra!

Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2015

Novi klub mladog veziste je Slovan iz Bratislave..Posle nekoliko odlazaka čelnika crveno-belih, Marakanu je napustio i jedan prvotimac. U pitanju je 21-godišnji vezista Vukan Savićević koji će karijeru nastaviti u Slovanu iz Bratislave...Savićević je još jedan u nizu fudbalera koji su Zvezdi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Nakon Uprave odlaze i igrači: Savićević ide u Slovan iz Bratislave!

Izvor: Utakmica.rs, 07.Avg.2015

Nakona odlaska nekoliko članova UO, nastavlja se egzodus u Crvenoj zvezdi, pošto su i igrači počeli da napuštaju klub. Vukan Savićević na pragu je odlaska iz kluba i transfera u slovački Slovan iz Bratislave. Prema navodima Blica transfer još nije gotov ali pregovori su u.. Detaljnije

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.