Nikola Ivanović prvo pojačanje KK Crvena zvezda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2021, 20:52

Nikola Ivanović prvo pojačanje KK Crvena zvezda

BEOGRAD, 18. juna (Tanjug) - Crnogorski plejmejker Nikola Ivanović prvo je pojačanje KK Crvena zvezda za narednu sezonu, saopšteno je večeras na sajtu kluba.

Kako se navodi, jedan od najboljih organizatora igre na ovim prostorima potpisao je dvogodišnji ugovor.

Ivanović je visok 190 centimetara, rođen je 19. februara 1994. godine u Podgorici gde je napravio prve košarkaške korake u KK “Džoker”.

Nakon sezona u Mornaru i Budućnosti, prelazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u KK Mega Leks, a prvi inostrani angažman imao je u atinskom AEK-u i italijanskoj Orlandini.

Povratkom u Podgoricu 2017. godine preuzima ulogu prvog organizatora igre KK Budućnost i crnogorske reprezentacije, a kvalitet je pokazivao u takmičarski najtežim i najizazovnijim utakmicama počev od Evrolige, preko ABA lige i domaćeg šampionata.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.