Izvor: MozzartSport.com, 18.Jun.2021, 20:38

Zvezda potvrdila pisanje Mozzart Sporta: Ivanoviću ugovor na dve godine

Iskusni bek i zvanično na Malom Kalemegdanu

Ono što je prvi objavio Mozzart Sport, potvrdila je i Crvena zvezda. Iskusni organizator podgoričke Budućnosti Nikola Ivanović postao je novo pojačanje regionalnog i srpskog šampiona. Ivanović je na Malom Kalemegdanu stavio paraf na dvogodišnju saradnju sa crveno-belima.

Ivanović u Crvenu zvezdu stiže posle četiri sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << provedene u Budućnosti, gde je bio jedan od najvažnijih igrača ekipe, pa nema sumnje da će biti vredno pojaćanje za ekipu Dejana Radonjića.

"Jedan od najboljih organizatora igre na ovim prostorima potpisao je u petak u večernjim časovima dvogodišnji ugovor sa crveno-belima i predstavljaće veliko pojačanje za crveno-bele kojima predstoje u takmičarskoj sezoni 2021-2022 borbe na četiri fronta", poručili su crveno-beli na svom zvaničnom sajtu.

Prošle sezone u ABA ligi Ivanović je prosečno postizao 12,9 poena, 4,9 asistencija i 2,8 skokova. Ipak, njegova važnost za ekipu se nije toliko ogledala kroz statistiku, već činjenicu da se nikada nije libio da preuzme odgovornost u ključnim trenucima, poseduje izuzetan karakter.

Ove sezone, Ivanović je odigrao čak sedam utakmica protiv svog novog kluba i samo u petom meču finalne serije nije bio dvocifren. Prosečno je postizao 13,1 poen, 5,3 asistencije i 2,1 skok po utakmici sa crveno-belima. Najbolji je bio u prvoj utakmici finalne serije, koju je Crvena zvezda rešila u svoju korist rezultatom 82:78 u dvorani Aleksandar Nikolić. Ostvario je dabl-dabl učinak od 16 poena i 10asistencija, uz dva ostvarena skoka.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda sklapa evroligaški tim – stigli Ivanović i "Luka kapiten"

Izvor: RTS, 18.Jun.2021

Košarkaški klub Crvena zvezda počeo je sa pojačanjima za sledeću sezonu, pa je u roku od nekoliko sati ozvaničio dva nova igrača. Prvo je stigao Nikola Ivanović iz podgoričke Budućnosti, dok se potom u klub vratio i nekadašnji kapiten Luka Mitrović. . Ivanović,...

Nastavak na RTS...

Zvezda želi i reprezentativca Srbije

Izvor: MozzartSport.com, 18.Jun.2021

Seriju velikih pojačanja na Malom Kalemegdanu mogao bi da kompletira Aleksa Avramović..Stanje euforije među navijačima Crvene zvezde! Kako nezvanično saznaje Mozzart Sport, srpski i regionalni šampion je u podmaklim pregovorima sa reprezentativcem Srbije Aleksom Avramovićem...U pitanju je sjajni...

Nastavak na MozzartSport.com...

MITROVIĆA I NE POMINJU: Budućnost se oglasila povodom Ivanovićevog transfera u Zvezdu

Izvor: Kurir, 19.Jun.2021, 16:31

Košarkaši Nikola Ivanović i Luka Mitrović su sinoć i zvanično realizovali transfere iz podgoričke Budućnosti u Crvenu zvezdu i naredne sezone igraće u dresu srpskog evroligaša.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.