Izvor: RTS, 18.Jun.2021, 20:49

Zvezda sklapa evroligaški tim – stigli Ivanović i "Luka kapiten"

Košarkaški klub Crvena zvezda počeo je sa pojačanjima za sledeću sezonu, pa je u roku od nekoliko sati ozvaničio dva nova igrača. Prvo je stigao Nikola Ivanović iz podgoričke Budućnosti, dok se potom u klub vratio i nekadašnji kapiten Luka Mitrović.
Ivanović, dosadašnji plejmejker podgoričke Budućnosti, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Zvezdom i predstavljaće veliko pojačanje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za crveno-bele.

Ivanović je igrao i za Mornar i Megu, a u inostranstvu je igrao za AEK i italijanskoj Orlandini.
Povratkom u Podgoricu 2017. godine preuzima ulogu prvog organozatora igre Budućnosti i crnogorske reprezentacije.
Što se Mitrovića tiče, on je u crveno-belom dresu ostvario najveće uspehe u karijeri i osvojio 10 trofeja.
"Srce šampiona i stare navike zovu ga nazad kući jer kod kuće je najbolje. Dobro došao Luka!", stoji u saopštenju regionalnog šampiona. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikola Ivanović prvo pojačanje KK Crvena zvezda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2021

BEOGRAD, 18. juna (Tanjug) - Crnogorski plejmejker Nikola Ivanović prvo je pojačanje KK Crvena zvezda za narednu sezonu, saopšteno je večeras na sajtu kluba...Kako se navodi, jedan od najboljih organizatora igre na ovim prostorima potpisao je dvogodišnji ugovor...Ivanović je visok 190 centimetara,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.