Nastavlja se selidba Zvezdine dece u inostranstvo! Terzić, Joveljić... ko je sledeći?

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2019, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja se selidba Zvezdine dece u inostranstvo! Terzić, Joveljić... ko je sledeći?

Odlazak je već izvestan, da li samo na određeno vrme?

Crvena zvezda je tokom aktuelne letnje pauze već ostala bez svoja dva najbolja igrača iz omladnske ekipe koja se jesenas takmičila u U19 Ligi šampiona, Alekse Terzića i Dejana Joveljića.

Terzić je postao novi član Fiorentine, od čega je Zvezda inkasirala 1.5 miliona evra, a Joveljić je juče ozvaničio transfer sa Ajntrahtom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Od tog posla srpski šampion zaradiće 4 miliona evra plus eventaulno milion na ime bonusa i još 10 posto od sledeće Joveljićeve prodaje.

Ali, ni to nije sve. Već danas stiže informacija o odlasku još jednog Zvezdinog bisera - Njegoša Kupusovića.

Kako prenosi ''Mozzartsport'', talentovani napadač, koji je u februaru postao punoletan, i koji sa Zvezdom ima potpisan ugovor do juna 2021. godine, narednu sezonu provešće u Nemačkoj. Njega je na pozajmicu angažovao tamošnji drugoligaš Aue.

Na kraju ključni detalj - ako Kupusović opravda očekivanja Nemaca u narednih godinu dana, Aue će imati mogućnost otkupa njegovog ugovora u iznosu od milion evra.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda već zaradila 5.5 miliona, ali sprema se novi veliki transfer!

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2019, 10:34

Početkom naredne nedelje, možda već sutra, trebalo bi da se zna mnogo više...Crvena zvezda je od početka letnje pijace angažovala štopera niškog Radničkog Radovana Pankova za 300.000 evra (i procente od sledeće prodaje), a prodala dvojicu talentovanih fudbalera - levog beka Aleksu Terzića...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.